Bytte og retur

BYTTE OG RETUR

I NETTBUTIKK: Våre private kunder har ifølge norsk lov automatisk 14 dagers angrefrist fra dagen etter varene er mottatt (gjelder ikke ordre under kr. 300,-). Kjøpesum vil tilbakebetales når varen mottas ubrukt og skadefri. Returporto betales av kunde. Kunden må ta kontakt med oss skriftlig før varene sendes i retur. Varene som blir returnert uten returbekreftelse fra oss, tar vi ikke i retur. Returer sendt til oss som Brevpost må ha avsendersadresse på emballasje! 

NB: Å unnlate å hente pakken er ikke det samme som å benytte seg av angreretten. Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med fraktkostnader tur-retur og et gebyr pålydende kr 350,- for behandling av saken.

VED HENTING AV NETTORDRE: 14 dagers angrefrist begynner å løpe fra den dagen e-posten om at ordren er "Klar for henting" er sendt ut. Hvis ikke en slik e-post har kommet i løpet av 2-3 virkedager, sjekk spam/søppelmappe. Vi har ikke ansvar for tilfeller hvor kunden ikke har fått hente-e-post fordi den har havnet i spam-mappe. Du kan også alltid sjekke statusen på din bestilling ved å logge deg inn på nettsiden og gå til "Min konto" --> "Mine bestillinger" eller kontakte oss.

Returadresse:

And Balloons AS
Kirkeveien 159a
0451 Oslo 


PERSONALISERTE VARER: Angrerettloven gjelder ikke personaliserte varer med eget navn, alder, tekst, osv.